NTTGame Resmi Siteleri Dışındaki Sitelere İtimat Etmeyerek
Posted by NTT Support on 24-07-2015 / 14:24

*Unutmayınız ki NTTGame yetkilileri asla sizden hesap şifrenizi, eposta şifrenizi, kredi kartı bilginizi veya ICS kodlarınızı istemez. Resmi web sitemiz olan WWW.NTTGAME.COM dışında bir sitemiz bulunmamaktadır ve resmi sitemiz dışında hiçbir sahte sayfaya itimat etmeyiniz; asla bilgi paylaşımında bulunmayınız.

Resmi web sitemiz dışında sahte bir sitede bilgi paylaşımı yaparsanız hesabınız çalınabilir. Bu sahte sitelerin görünümü resmi sitemize benziyor olabilir, lütfen siteye giriş yapmadan önce her zaman adres çubuğuna bakarak www.nttgame.com ve uzantıları olduğundan emin olunuz.

*Resmi Facebook sayfalarımız dışındaki hiçbir facebook sayfasına itimat etmeyiniz; hesap bilgisi paylaşımı yapmayınız. Resmi facebook sayfalarımızdaki paylaşımlara gelen sahte sayfa reklamlarına asla tıklamayınız.

*Sahte E-mail ve Sms’lere itimat etmeyiniz; hesap bilgisi paylaşımı yapmayınız. NTTGame asla sizden Email yada Sms üzerinden hesap bilgisi istemez! Dolandırıcıların genel itibariyle yasal olmayan forumlarda Telefon ve E-mail bilgilerini paylaşarak eşya satışı yapmaya çalışan oyuncularımızı hedef aldığını bilerek lütfen Telefon ve E-mail bilgilerinizi internette paylaşmayınız.

(43 vote(s))
Helpful
Not helpful

Comments (0)

© 2005-2018. All rights reserved.
Licensed and published by Game Cafe Services, Inc.