News
Jun
20
ICS Numara Değişim Desteği - 2022
Posted by NTT Support on 20-06-2022 / 13:33

Herkese Merhaba,

NTT Game olarak, kullanıcılarımıza hesap güvenliğini arttırmaları adına sunduğumuz ICS/OTP servisinde kullanıcılarımız tarafından tanımlanan telefon numaralarının birçok sebepten dolayı kapatıldığını veya erişilemediğini biliyoruz. Bu gibi durumlar için 15 Şubat 2019 tarihine kadar NTT Game Müşteri Destek birimine ulaşan kullanıcılarımıza numara değişimi için destek sağlanıyordu. Fakat bu tarihten sonra numara değişim desteği sonlandırıldı.

Yönetim ekibi olarak kullanıcılarımızdan gelen yoğun numara değişim taleplerini tekrar değerlendirdik ve ICS Numara Değişim hizmetini 20 Haziran 2022 - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında tekrar aktif etme kararı aldık. ICS servisinde tanımlı telefon numaralarına erişemeyen kullanıcılarımız NTT Game Müşteri Destek sayfası üzerinden ICS/OTP kategorisine bilet göndererek numara değişim hizmeti alabilirler.

Başvuru Başlangıç Tarihi: 20.06.2022 - 14:00
Başvuru Bitiş Tarihi: 30.09.2022 - 23:59

Numara Değişim Hizmeti Hakkında Bilinmesi Gerekenler
*ICS servisinde tanımlı olan telefon numarasına erişimi olmayan tüm kullanıcılarımız bu hizmetten faydalanabilecektir.

*Başvurular NTT Game Müşteri Destek sayfası üzerinden ICS/OTP kategorisine bilet gönderim yoluyla yapılacaktır.

*Numara değişim hizmeti için Destek birimine başvuran kullanıcılarımızdan hesap aidiyet bilgileri (Hesap kayıt tarihi, doğum tarihi, ödeme geçmişi vb.) talep edilecektir. İstenen bilgiler kullanıcı tarafından doğru şekilde sağlanmadığı takdirde numara değişimi yapılmayacaktır.

*Numara değişimi için başvuru yapan kullanıcılarımızın hesaplarında tanımlı olan mail adreslerine erişimlerinin bulunması gerekmektedir. Hesap aidiyet doğrulaması sırasında tanımlı olan e-posta adresine bir kod gönderilecek ve bu bilgi bilet üzerinden istenecektir. E-mail adresine erişimi olmayan ve gönderilen kodu iletemeyen kullanıcılarımıza destek sunulmayacaktır.

*Hali hazırda ICS servisinde tanımlı olan telefon numarasını bilmeyen kullanıcılarımıza destek sağlanmayacaktır. Numarayı hatırlamayan kullanıcılarımızın ICS web sitesine giriş yaparak numaranın sansürlü görünümüne ulaşabilirler.

*30 Eylül 2022 saat 23:59'dan sonra yapılan başvurular değerlendirme yapılmadan direkt olarak reddedilecektir.

Tüm Oyuncularımıza Duyurulur!

Knight Online Ekibi



© 2005-2018. All rights reserved.
Licensed and published by Game Cafe Services, Inc.