News
Apr
26
NPoints Yükleme Sorunu Hakkında
Posted by NTT Support on 26-04-2021 / 11:36

Herkese Merhaba,

Son dönemde bazı kullanıcılarımızın NTT Game portalımız üzerinde yer alan Npoints kısmından ve oyun içi PUS sayfasından Npoints alımı yapmaya çalışırken bir hata ile karşılaştıklarının farkındayız. Konu hakkında teknik ekibimizle gerekli detaylar paylaşıldı.

Yaşanan sorun genel bir sorun olmamakla birlikte sorunu yaşayan kullanıcılarımıza daha hızlı çözüm sağlanabilmesi adına teknik ekibimiz ile sürekli olarak iletişim halindeyiz. Sorun çözümlendiğinde kullanıcılarımıza bilgilendirme yapılacaktır.

Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

----

Güncelleme: 27.04.2021

Teknik ekip ile yaptığımız görüşme neticesinde Npoints yükleme sorunu giderilmiştir. Bu sorunu yaşayan kullanıcılarımızın Npoints alışverişlerini gerçekleştirebilirler.

Bu süreçteki sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.


Knight Online Ekibi


Read more »



Aug
21
Yeni Sunucularda NTTNow Yerine ICS/OTP Şartı Geldi
Posted by NTT Support on 21-08-2020 / 11:42

Herkese Merhaba,

NTT Game olarak yeni Knight Online sunucularımız Altar - Vega - Sirius'a giriş yapılabilmesi için sizlere sunduğumuz NTTNow programı ile ilgilli bir karar aldık. Alınan karar nezdinde 21 Ağustos 2020 saat 11:00 itibarıyla Altar - Vega - Sirius sunucularımız için NTTNow aktivasyon zorunluluğu kaldırıldı ve hesap güvenliğinizi arttırmak adına sizlere sunduğumuz ICS/OTP aktivasyon zorunluluğu getirildi.

21 Ağustos 2020 saat 11:00'den sonra NTT Game portalımız üzerinden oluşturulan hesaplarda yeni sunucularımıza giriş yapılabilmesi için ICS hizmeti hesap üzerinde aktif edilmek zorundadır.

Hali hazırda NTTNow uygulaması aktivasyonu ile yeni sunucularımıza giriş yapan kullanıcılarımız için de ICS aktivasyonu yapmaları için 30 günlük (tam tarih önümüzdeki günlerde paylaşılacak) süre verilecektir. 30 günlük süre sonunda geçmiş dönemde NTTNow aktivasyonu yapmış olan, fakat ICS aktivasyonu yapılmayan hesaplar yeni sunucularımıza giriş yapamayacaktır. Bu hesaplar ile tekrar giriş yapılabilmesi için ICS aktivasyonu yapılması istenecektir.

ICS/OTP sistemimiz hakkında bilgi almak için buraya tıklayınız.

Ek bilg 1i: Hali hazırda yeni sunucularımızda oynayıp, ICS hizmetini aktif şekilde kullanan oyuncularımızın bu geçiş dönemi için herhangi bir işlem yapmasına gerek bulunmamaktadır.

Ek bilgi 2: Yeni sunucularımızda NTTNow'dan ICS hizmetine geçiş sürecinde ICS hizmetinde sorun yaşayan ve hali hazırda NTTNow aktivasyonu yapmış kullanıcılarımız 24 Eylül 2020 tarihine kadar destek ekibi ile iletişime geçebilirler.

Herkese İyi Oyunlar!


Read more »



Jul
6
Npoints Alımlarında E-Arşiv Fatura Gönderimi
Posted by NTT Support on 06-07-2020 / 12:19

Herkese Merhaba,

1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren portalımız üzerinden yapılan Npoints alımları için e-arşiv fatura sistemine geçilmiştir. Bu tarihten itibaren yapılan satın alımlar sonrasında kullanıcılarımıza fatura bilgileri, hesaplarında tanımlı olan e-posta adreslerine gönderilmeye başlanmıştır.

Herkese İyi Oyunlar!
NTT Game Ekibi


Read more »



Jun
9
Kredi Kartı ile Npoint Alımları Hakkında
Posted by NTT Support on 09-06-2020 / 12:44

Herkese Merhaba,

Oyuncularımızın Paybyme Kredi Kartı ile satın alımlarında ödeme işleminin tamamlanmasına rağmen Npoint'lerin hesaba geç ulaştığı görülmektedir. Bu gecikmeler 20 dakika kadar sürebilmektedir.

Lütfen bu süreçte kredi kartınız ile Npoint alımı yaptıktan sonra işlemi tekrarlamak yerine satın aldığınız Npoint'in hesabınıza aktarılmasını bekleyiniz.

Sorun çözümlendiğinde gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.

Herkese İyi Oyunlar!


Read more »



Jan
17
PayByMe Mobil Ödeme ile Npoint Alımı Sona Eriyor!
Posted by NTT Support on 17-01-2020 / 14:00

Herkese Merhaba,

NTT Game olarak, siz oyuncularımızın Knight Online PUS ve Web Shop üzerinde kullanabileceği Npoints'lerin satın alım yöntemleri arasında yer alan Mobil Ödeme yöntemi hakkında genel bir değerlendirme yaptık.

Yapılan değerlendirme neticesinde PayByMe aracılığı ile sizlere sunduğumuz Mobil Ödeme hizmetinin 1 Şubat 2020 saat 04:00'da yapılacak çalışma ile kaldırılması kararlaştırılmıştır. (Paybyme Türk Telekom - Turkcell - Vodafone)

1 Şubat 2020 tarihine kadar oyuncularımız, hali hazırda sadece faturasız hatlarda kullanılabilen Mobil Ödeme hizmetini kullanmaya devam edebilirler. Yine de; herhangi bir sorun yaşanmaması adına 1 Şubat 2020 00.01 ile 04:00 saatleri arasında bu hizmetin kullanılmamasını öneriyoruz.

Bu tarihten sonra Npoints alımı yapmak isteyen kullanıcılarımız "Npoints" sayfasında yer alan diğer ödeme yöntemleri üzerinden alımlarını gerçekleştirebilirler.

Herkese İyi Oyunlar!


Read more »



Nov
8
Menicia's Official List Eşyası Hakkında
Posted by NTT Support on 08-11-2019 / 12:55

Merhabalar,

Oyun içerisinde bazı sunucularımızda oyundan atma sorunlarına neden olduğu için "Menicia's Official List" eşyası geçici süreliğine Power Up Store üzerinden satışa kapatılmıştır. Bu sorunun düzeltilebilmesi adına yapımcı firmamız ile iletişim halindeyiz. Eşyanın tekrar oyun içi markete eklenmesi durumunda sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.

Bilginize,


Read more »





© 2005-2018. All rights reserved.
Licensed and published by Game Cafe Services, Inc.