News
Aug
9
Herkese İyi Bayramlar!
Posted by NTT Support on 09-08-2019 / 18:42

Sevgili NTTGame oyuncuları,

NTTGame Müşteri Destek ekibi olarak sizlere 11 Ağustos 2019 günü başlayacak olan Kurban Bayramı'nda sevdikleriniz ile birlikte mutlu ve güzel bir bayram geçirmenizi diliyoruz. 10 Ağustos tarihinin hafta sonu olması ve 11 - 14 Ağustos tarihlerinin resmi tatil olması sebebiyle bu süreçte yaşadığınız sorunlar ile ilgili olarak bizlere göndereceğiniz biletlerin cevaplanma sürelerinin normalden biraz daha uzun sürebileceğini siz oyuncularımıza bildirmek isteriz.

Sizlere hızlı ve pozitif kullanıcı desteği sağlamak için bayram tatilinden sonra çalışmalarımızı tüm hızımız ile sürdüreceğiz.  

Tatil süresince yaşayacağınız sorunlar için Bilgi Bankamızdan destek alabilirsiniz.

http://nttga.me/bilgibankasi

 

NTT Game || Destek Ekibi

support.nttgame.com


Read more »



Apr
3
[NTTNow] Hesap Bağlantı Sıfırlaması
Posted by NTT Support on 03-04-2019 / 13:23

Herkese Selamlar,

Oyuncularımızın Altar, Vega ve Sirius sunucularımıza giriş yapabilmeleri adına zorunlu tuttuğumuz NTTNow programında güvenlik sebebi ile bazı hesapların NTTNow ile bağlantısı kesilmiştir. Bağlantısı kesilen bu hesapların sahipleri tekrardan NTTNow aktivasyonu yaparak yeni sunucularımıza giriş yapabilirler.

NTTNow kurulum rehberine ulaşmak için buraya tıklayınız.

Android cihazlara NTTNow kurulumu yapacak kullanıcılarımız NTTNow Android sürümünü buradan indirebilirler.

NTTNow kurulum aşamasında bir sorun ile karşılaşıyorsanız lütfen Destek Sistemimiz üzerinde NTTNow kategorisine telefon numarası, cihazınızın marka/model bilgilerini ve karşılaştığınız hatayı gösteren ekran görüntüsünü içeren bir bilet gönderiniz.

Saygılarımızla,


Read more »



Feb
4
E-Posta ve Numara Güncellemelerinde Son Tarih 15 Şubat!
Posted by NTT Support on 04-02-2019 / 13:04

Herkese Merhaba,

E-mail ve telefon numarası değişiklik talepleri hakkında önemli duyuru; 

16 Şubat 2019 tarihi itibari ile Destek Sistemi üzerinden gelen E-mail ve ICS telefon numarası değişimi talepleri işleme alınmayacaktır. 

15 Şubat 2019 tarihine kadar Destek Sistemi üzerinden yapılan başvurular değerlendirmeye alınacak ve uygun bulunan başvurular için gerekli düzenleme yapılacaktır. 

NTTGame.com bir oyun portalıdır ve hesap oluştururken ve/veya ICS gibi hesap güvenliğini arttırmak için sunduğumuz hizmetlerden yararlanmak için verdiğiniz iletişim bilgilerinin doğruluğu ve bu iletişim kanallarına erişebilir olmanız siz oyuncularımızın sorumluluğundadır. Hesabınız ile ilgili olarak yaşadığınız sorunlarda, paylaşmış olduğunuz bu iletişim bilgileri üzerinden sizlere ulaşmakta ve destek sağlamaktayız. Bu iletişim bilgilerine erişimi olmayan kullanıcılardan gelen taleplerin doğruluğunu tespit etmek takdir edersiniz ki oldukça zor ve zaman alan bir süreçtir. 

Oyuncularımızın mağdur olmaması adına verdiğimiz E-mail ve ICS telefon numarası değiştirme desteğinin kötü amaçlarla kullanıldığını, kullanılmaya çalışıldığını uzun yıllardır tecrübe ediyoruz. Dolayısı ile, ortaya çıkabilecek olumsuzlukların önüne geçmek ve daha sağlıklı bir oyun ortamı sağlamak amacı ile bu kararı almış bulunuyoruz. 

NTT Game portalımız ve ICS web sitesi üzerinden kullanıcılarımız diledikleri zaman e-posta adreslerini ve ICS hizmetinde tanımlı oldukları mail adreslerini güncelleyebilirler. Fakat bu güncellemeleri yapabilmeniz için hali hazırda tanımlı olan e-posta adresine ve ICS numarasına erişiminizin olması gerekmektedir.

NTT Game Destek Ekibi


Read more »



Aug
17
Kurban Bayramı Tatili ve Destek Sistemi Hakkında
Posted by NTT Support on 17-08-2018 / 18:41

Sevgili NTTGame oyuncuları,

Destek ekibi olarak sizlere 21 Ağustos Salı günü başlayacak olan Kurban Bayramı'nda sevdikleriniz ile birlikte mutlu ve güzel bir bayram geçirmenizi diliyoruz. 20 Ağustos ve 24 Ağustos tarihleri arasındaki sürecin resmi tatil olması sebebiyle bu süreçte yaşadığınız sorunlar ile ilgili olarak bizlere göndereceğiniz biletlerin cevaplanma sürelerinin normalden biraz daha uzun sürebileceğini siz oyuncularımıza bildirmek isteriz.

Sizlere hızlı ve pozitif kullanıcı desteği sağlamak için bayram tatilinden sonra çalışmalarımızı tüm hızımız ile sürdüreceğiz.  

Tatil süresince yaşayacağınız sorunlar için Bilgi Bankamızdan destek alabilirsiniz.

http://nttga.me/bilgibankasi

 

NTT Game || Destek Ekibi


Read more »



Jul
23
[IOS] AnyOTP Güncellemesi için Son Gün 16 Ağustos!
Posted by NTT Support on 23-07-2018 / 18:06

Merhaba Şövalyeler!

ICS hizmetimizde IOS kullanıcılarını ilgilendiren bir güncelleme yaptık. Bu güncellemenin aktif olarak kullanılabilmesi adına OTP hizmetini IOS işletim sistemli mobil cihazları üzerinden kullanan oyuncularımızın programın indirme sayfasına giriş yaparak cihaz üzerinde güncelleme yapmaları gerekmektedir.

IOS işletim sistemi için güncel AnyOTP programını buradan indirebilirsiniz.

Güncelleme yaparken programın eski sürümünü silmenize gerek bulunmamaktadır. Yukarıda yer alan bağlantıya mobil cihazınız üzerinden giriş yaptıktan sonra güncel sürümü indirip direkt çalıştırarak AnyOTP güncellemesini tamamlayabilirsiniz. Güncelleme işlemini bu şekilde yaptığınız takdirde hesabınız için tanımlanmış OTP ID ve Auth Code bilgilerinizi tekrardan girmenize gerek kalmayacaktır.

OTP hizmetini IOS işletim sistemli cihazlar üzerinde kullanmaya devam eden kullanıcılarımızın bu güncelleme işlemini en geç 16 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar güncelleme yapılmayan cihazlarda AnyOTP aktif olmayacaktır.

16 Ağustos 2018 tarihinden sonra da güncelleme işlemini yaparak cihazınızda AnyOTP’yi aktif bir şekilde kullanabilirsiniz.

Tüm IOS kullanıcılarına duyurulur.

NTT Game Destek Ekibi


Read more »



Jun
21
Önemli Bilgilendirme
Posted by NTT Support on 21-06-2018 / 17:57

Herkese Selamlar,

Müşteri Destek Ekibi olarak siz değerli oyuncularımıza son dönemde sıkça karşılaştığımız önemli bir sorundan bahsetmek istiyoruz: “Gerçek Para” ile eşya/hesap/karakter satışı yapılması ve satıcıların bize hesaplarının çalındığını belirterek, alıcıları mağdur etmeye çalışmaları…

Oyuncularımızın aktif olarak kullandığı siteler ve forumlar aracılığı ile gerçek para karşılığında eşya/hesap/karakter satışı gerçekleştiren bazı kullanıcılar, parayı aldıktan sonra Müşteri Destek Ekibimize, satışını gerçekleştirdikleri ürünün çalındığını beyan ederek hesapların kapatılmasını ve bu ürünün kendilerine iade edilmesini talep etmektedirler. Genellikle bu durum bir tarafın mağduriyeti ile sona ermektedir.

NTT Game olarak Knight Online’ın yayıncılığını üstlendiğimiz günden bugüne, siz oyuncularımıza “Gerçek Para karşılığında eşya/karakter satışı ve karşılığı ne olursa olsun hesap satışı/paylaşımı kesinlikle yasaktır” bilgilendirmesini yapıyoruz. Bu gibi alışverişlerde kesinlikle taraf değiliz ve karşılaşılabilecek olası sorunlarda müşteri hizmetlerimiz kesinlikle destek vermeyecektir.

NTTGame olarak; mağdur olmamanız adına hangi siteden olursa olsun “Gerçek Para” ile bu gibi alışverişler yapmamanızı tavsiye ederiz. Çünkü bu gibi alışverişlerde, kötü niyetli satıcılara denk gelebilir ve dolandırılabilirsiniz. Böyle bir durumda, bu gibi satışların tarafımızca yasaklanmış olması sebebiyle, herhangi bir hak talebinde bulunmanız mümkün olmayacaktır.

Bu gibi sorunlar ile karşılaşmamak için ticari faaliyetlerinizi oyun parası karşılığında, oyun içerisinden sürdürmenizi ve karşılığı ne olursa olsun “HESAP” alışverişinde bulunmamanızı öneririz.

NTTGame Destek Ekibi


Read more »





© 2005-2018. All rights reserved.
Licensed and published by Game Cafe Services, Inc.